Love your F.R.I.E.N.D.S

Förlåt förlåt förlåt! Att dagens första inlägg kommer upp nu. Ledsen för det...
MEN, ingen tid att deppa ihop för det!

Idag var en helt okej dag... jag menar jag kan inte säga att det var en superbra dag, för vem tycker att der är superkul i skolan? Okej kanske några, men inte jag i alla fall.

Jag tycker att det bästa med skolan är mina vänner (såklart) eftersom att jag inte ser de så ofta annars! Mina vänner är viktigast för mig i livet. Vad är man utan vänner? Ingenting. Tänk att inte ha någon att prata med! Då skapar man ju sig en fobi för att prata...så tror jag i alla fall.
Okej, det är skönt att vara ensam ibland, men om man inte har någon att prata med, fika med, dansa med, skratta med, vem ska man göra det med? Man blir ju rädd för människor till slut!
Jo men tänk er när man står vid busshållplatsen och väntar på bussen och så frågar någon vad klockan är, vad fan gör man om man inte har pratat på, låt oss säga, flera månader!

Det blir ju läskigt att höra sin röst lixom...shit! 
Det jag vill säga med denna tanke är : Ta fan hand om era vänner! Ni behöver de. Alla behöver kunna känna att man kan lita på någon, en vän. Att man alltid har någon vid sin sida. Vänner behövs för att man ska må bra! Så är det i alla fall för mig.

Ville bara säga detta, det är viktigt.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0